ترفند غیرفعال کردن واتساپ

  • افزودن به علاقه‌مندی‌ها
  • اشتراک‌گذاری
  • پسندیدن
اگر شما هم به دنبال خاموش و غیرفعال کردن وضعیت واتساپ هستید این گزارش را بخوانید.

ممکن است افراد زیادی را بشناسید که دائماً در واتساپ وضعیت خود را با تصاویر، پیام‌های متنی، ویدئو‌ها و... بروزرسانی می‌کنند. این بروزرسانی وضعیت به مدت ۲۴ ساعت دیده می‌شود و سپس به طور خودکار ناپدید می‌شود.

البته این قابلیت مشکلاتی نیز دارد. از زمانی که این ویژگی معرفی شد، مردم به دنبال راه‌هایی برای غیرفعال کردن آن بوده‌اند. این موضوع می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و یکی از آنها این است که صفحه وضعیت می‌تواند به خودی خود تبدیل به یک اعتیاد شود.

مراحل غیرفعال کردن واتساپ

در این بخش یک راهنمای ساده وجود دارد که با استفاده از آن خیلی سریع می‌توانید کاری کنید که دیگر وضعیت واتساپ را نبینید، پس مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله ۱: به تنظیمات گوشی هوشمندتان بروید. سپس روی Applications ضربه بزنید.
مرحله ۲: در فهرست برنامه‌های خود، اسکرول کنید و واتساپ را باز کنید.
مرحله ۳: اکنون روی Permission ضربه بزنید.
مرحله ۴: فقط مجوز دسترسی مخاطبین را غیرفعال کنید و تمام.
واتساپ

اگر می‌خواهید دوباره وضعیت را در واتساپ فعال کنید، کافی است مراحل بالا را دنبال کنید و دوباره گزینه را فعال کنید.

در نظر داشته باشید که وضعیتی که قبلاً دریافت کرده‌اید تا زمان انقضای آن مشاهده می‌شود. با این حال، پس از آن دیگر نمی‌توانید به‌روزرسانی‌های وضعیت را ببینید!

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط
پربازدیدهای اخیر
تازه‌ترین‌ها
پیشنهاد سردبیر