ادعای پاکستان درباره ناامن بودن آسمان ایران
- افزودن به علاقهمندیها
- اشتراکگذاری
- 1 پسندیدن
عضو هیئت مدیره شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران ادعای رئیس سازمان هواپیمایی پاکستان در خصوص احتمال برخورد ۲ هواپیمای این کشور در آسمان کشورمان را تکذیب کرد.
هادی یوسف پورآذری، عضو هیئت مدیره شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در توئیتر نوشت: «گزارش عجیب رئیس هواپیمایی پاکستان از رویداد بین ۲ پرواز پاکستانی در آسمان ایران اسلامی برخلاف قوانین و مقررات ایکائو است. به هموطنان عزیز اطمینان میدهم این گزارش صحت نداشته و آسمان ایران با تلاش همکاران عزیز کنترلر ترافیک هوایی ایمنترین آسمان منطقه برای تردد پروازهای بینالمللی است.»
خطر برخورد ۲ هواپیمای مسافری در آسمان ایران
دیروز سخنگوی سازمان هواپیمایی پاکستان ادعا کرد ۲ هواپیمای مسافری این کشور در آسمان ایران در آستانه برخورد با هم قرار داشتهاند. سازمان هواپیمایی پاکستان مدعی شده بود این حادثه یکشنبه گذشته و بهدلیل خطای انسانی کنترلرهای ایرانی روی داده است!
لغو هشدار پرواز در آسمان ایران
این در حالی بود که آبانماه سال گذشته آژانس ایمنی هوانوردی اتحادیه اروپا هشدار پرواز در آسمان ایران را لغو کرد، حال بهنظر میرسد برخی کشورهای غربی این بار با استفاده از تحریک کشورهای دیگر بهدنبال ناامن جلوه دادن آسمان ایران برای پرواز هواپیماهای مسافربری هستند.
ادعای ایجاد مشکل برای پرواز هواپیمای پاکستانی تکذیب شد
مدیر کل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری ادعای سخنگوی شرکت هواپیمایی پاکستان درباره رویداد همجواری دو پرواز در آسمان ایران را رد کرد.
حسن رضایی فر گفت: رویدادهای فضای کشوری به طور معمول به سازمان هواپیمایی کشوری گزارش شده و دریک کارگروه تخصصی خود بررسی میشود.
وی افزود: گزارشها یا از طریق شرکتهای هواپیمایی و یا مرکز کنترل هوایی کشور اعلام میشود و خبری که دیروز درباره رویداد هواپیمای پاکستانی منتشر شد صحت ندارد و این خبر از سوی سخنگوی هواپیمایی پاکستان به صورت غیر عادی و غیر تخصصی اطلاع رسانی شده است.
رضایی فر گفت: مسئولیت بررسی این رویداد با سازمان هواپیمایی کشوری ایران است که باید به سازمان هواپیمایی کشوری پاکستان اعلام شود.
مدیر کل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری افزود: در پی دریافت این خبر، اقدامات مقتضی برای دریافت اسناد مرکز کنترل فضای کشور صورت پذیرفت و موضوع در کارگروه حوادث ترافیک هوایی دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری بررسی میشود و هرگونه نتیجه گیری قبل از نظریه این کمیته، معتبر نیست.
رضایی فر افزود: بررسی اولیه مدارک فضای کشور نشان میدهد ادعای سخنگوی شرکت هواپیمایی پاکستانی صحیح نبوده و به همین دلیل باید گزارش خلبان پرواز شماره ۲۱۱ پاکستانی بررسی شود که علت برداشت ناصحیح از مجوز واحد کنترل پرواز ایران و خطای ایشان چه بوده است.
به گفته این مقام مسئول در سازمان هواپیمایی کشوری، بر اساس مقررات بینالمللی مسئولیت بررسی رویدادها؛ نهاد بررسی سوانح و حوادث ایران بوده که نتیجه گیری را با مستندات اعلام نماید و سایر نظریهها بدون اشراف به مدارک معتبر نیست.
وی تاکید کرد: هماهنگی و رابطه خوبی مابین دو سازمان هواپیمایی کشوری ایران و پاکستان وجود دارد و تنها ادعای سخنگوی یک شرکت هواپیمایی ملاک نظریه تخصصی مابین دو مرجع نخواهد بود.
منبع: تسنیم- صداوسیما