بازار سرمایه روز پرعرضهای را پشت سر خود گذاشت و همچنان شاهد حالت رکودی در کلیت بازار سهام و ارزش معاملات هستیم. برخلاف تحلیل برخی از کارشناسان که ریزش اخیر بورس را به واسطه افزایش نرخ بهره بین بانکی در نظر میگرفتند، مشاهده میکنیم که بورس واکنشی را نسبت کاهشی شدن این نرخ نشان نداد.
شاخص کل بورس اوراق بهادار امروز 1.2 درصد کاهش قیمتی را تجربه کرد و به سطح 1.423 میلیون واحدی رسید. دیگر دماسنج بازار سهام که نماینده سهام کوچکتر بازار است، عملکرد بهتری نسبت به همتای خود نداشت و افت 1.87 درصدی را به ثبت رساند.
محمد یوسف امین داور کارشناس ارشد بازار سرمایه در بخش اول برنامه زنگ پایان به بیان دیدگاه خود در رابطه تحولات پیرامون بازار سرمایه پرداخت. وی در ادامه به نامه انجمن صنفی روغن نباتی در کشور اشاره داشت و این نکته را بیان کرد که نمیتوان فشار فروش گستردهای که امروز در نمادهای این گروه حاکم بود را به این نامه نسبت داد.

نسبت قیمت به درآمد در کلیت بازار سهام به سطوح خود حوالی کف خود در 5، 6 سال اخیر رسیده است و از سوی دیگر نسبت قیمت به فروش شرکتهای بازار سهام به سطوح قبل از سال 98 رسیده است. به عقیده امین داور با توجه به اینکه شرایط بازارهای جهانی خیلی با ثبات نیست و آینده مبهمی دارد، نمیتوان اینگونه تحلیل کرد که مقطع فعلی فرصت سرمایهگذاری ویژهای است و باید در گام نخست نسبت به تحولات آتی بازارهای جهانی اشراف پیدا کرد.

در بخش پایانی این برنامه امیرهوشنگ نوایی، تحلیلگر بورسان به بررسی گزارشات نمادهای کمنگنز و زنگان پرداخت و آخرین گزارشات آنها را تشریح کرد.