هدف‌گذاری ۱۶۳ هزار میلیارد تومانی شستا

هدف‌گذاری ۱۶۳ هزار میلیارد تومانی شستا
  • افزودن به علاقه‌مندی‌ها
  • اشتراک‌گذاری
  • 2 پسندیدن
همایش سالانه شستا هفته گذشته همراه با سخنرانی ابراهیم بازیان، مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی و همچنین میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی پایان یافت.

بورسان :‌ ابراهیم بازیان، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی به این موضوع اشاره داشت که بسیار نیازمند هدایت و حمایت سازمان تامین اجتماعی هستیم. چراکه ما از تامین، با تامین و برای تامین هستیم. تامین اجتماعی به بالای ۴۰ میلیون نفر از مردم خدمات می‌رساند. این همایش با شعار شستا گام دوم، اقتصاد مردمی و ایران قوی برگزار شده است. در گام دوم شستا، قصد داریم ثروت شستا که متعلق به 44 میلیون مستمری بگیر است را میان آنها به واسطه سهامدار کردنشان، تقسیم کنیم. این مهم با همکاری سازمان تامین اجتماعی می‌تواند جامه عمل به خود گیرد.

قیمت هر سهم شستا در آخرین روز معاملاتی در بازار سرمایه حدود ۹۳ تومان بود و این قیمتی نیست مناسب سهم و مجموعه شستا نیست. وظیفه ما این است که شستا را به سمت اقتصاد مردم سالار پیش ببریم. این همایش برای ایجاد هم‌افزایی در راستای راهبرد‌های اساسی تامین اجتماعی بوده و با شعار‌هایی که انتخاب شد، توجه بر این بود که اگر بخواهیم شستا را به مجموعه کارآمد تبدیل کنیم، باید در جریان حکمرانی اقتصادی و سرمایه گذاری و صیانت و حفظ ارزش‌هایی که در اختیارمان است و به عنوان یک مجموعه اقتصادی، ماموریت خود را به درستی ایفا کنیم.
وی در ادامه سخنان خود این نکته را ذکر کرد که به شدت نیازمند خرد جمعی در این مجموعه هستیم. ما اندیشکده‌ای را در این مجموعه تشکیل دادیم و مرکز ارتباطات و رسانه شستا ایجاد شده است. تلاش بر این است که بتوانیم، ماموریت خود را دنبال کنیم. می‌بایست به گام دوم و تربیت مدیران و نیرو‌های متخصص به شدت در این دوره توجه کنیم.

۷۰ هزار میلیارد تومان هم‌افزایی در شستا

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در سخنرانی خود در جریان مراسم اختتامیه نشست سالیانه شستا گفت: با این همایش و گفتگویی که درون مجموعه ما شکل گرفته و تفاهم‌نامه‌هایی که امضا شده، شستا پیام مهمی را به فضای اقتصادی کشور می‌رساند که طبق آن شستا باید در متن کار قرار گیرد. مبحثی که شستا را در حاشیه قرار داده است، عدم توجه به رویکرد‌ها است. تعاملات شستا به این معنا است که هم‌افزایی را در جهت بهبود زنجیره ارزش پیش بگیریم و می‌بایست به جبران شکست ناکارآمدی‌های گذشته پرداخته شود و به موضوع و شرکت‌های دانش‌بنیان توجه کنیم. تمامی راهبرد‌های ما پیرامون موضوع هم‌افزایی بازتولید شود و حتما باید به هدف‌گذاری‌ها دست خواهیم یافت.
در بخش بعدی سخنرانی خود به این نکته را ذکر کرد که فرصت‌های متعددی در بخش خصوصی وجود دارد و نقدینگی سرگردان میان مردم از جمله فرصت‌های ما محسوب می‌شود. ما در این سازمان حتما باید توسعه هم‌افزایی در حوزه‌هایی همچون بین الملل را دنبال کنیم.

در ضمن باید توان خود در بخش‌های تخصصی را توسعه دهیم و مدیران این مجموعه با رویکردی حرفه‌ای، شستا را در متن کارهای خود قرار دهند. درب این هلدینگ با این محور‌ها به روی هر جریانی که اطراف شستا است، باز است. در راستای موضوع هم‌افرایی تا به حال حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی داشته‌ایم که عدد چشم‌گیری محسوب می‌شود و بیش از ۹۰ پروژه توسعه‌ای در شستا تا به حال هدف‌گذاری شده است و بالغ بر ۱۶۳ هزار میلیارد تومان پروژه توسعه‌ای در این پروژه‌ها وجود دارد.
جناب موسوی در ادامه به این مبحث اشاره داشت که گردش مالی شستا متاثر از حوزه‌های بسیار متنوعی است و بسیار از این رویکرد غفلت کرده‌ایم. ما همچنان می‌بایست رویکرد نظام‌مند در شستا را تقویت کنیم. در غیر اینصورت ناکارآمدی اتفاق خواهد افتاد. در نگاه سیستماتیک شفافیت ایجاد می‌شود و باید این نگاه در همه هلدینگ‌ها تقویت شود.

در این مجموعه می‌بایست به نیاز‌های اصلی کشور توجه شود و چند مسئله اصلی کشور را به نتیجه برسانیم. به طور مثال امنیت غذایی باید یکی از مسائلی است که در الویت ما قرار گرفته است. هدف ما سازمانی است که در خدمت مردم باشد.

اخبار مرتبط
پیشنهاد سردبیر