تحلیل و پیش بینی قیمت بیت کوین
خریداران بیت کوین در حال فرار از بازار؟
- افزودن به علاقهمندیها
- اشتراکگذاری
- 3 پسندیدن
بورسان - ستاره منصوری : بیت کوین حدودا ۳ ماه است که در فاز رنج به سر میبرد. با توجه به نوسانات شکل گرفته، مشخص است که محدوده ۳۵ الی ۴۲ هزار دلار برای سرمایهگذارن منطقه با ارزشی محسوب میشود، ولی تقاضا برای انتقال قیمت به سطوح بالاتر وجود نداشته است. همچنین از آنجایی که در این ناحیه خرید زیادی انجام شده، قیمت بین این دو سطح نوسان میکند.
قسمتی از فشار فروش از سمت هولدرهای کوتاه مدتی است که در سقفهای قیمتی اقدام به خرید کردهاند و با افت قیمت به دلیل حاکمیت ترس، رمزارزهای خود را در ضرر فروخته و فشار فروش را زیاد کردهاند. قسمت زیادی از این گروه از بازار خارج شدهاند اما همچنان درحدود ۱۵ درصد از این هولدرها هرچند در ضرر بوده اما حاضر به فروش دارایی خود نشدهاند، به اصطلاح زیان تحقق نیافته دارند.
این موضوع در مورد هولدرهای بلند مدت نیز صدق میکند. سود محقق شده هولدرهای بلند مدت رو به کاهش است و با افت قیمت کم کم در حال نزدیک شدن به نقطه سربهسری قرار دارند. در حدود ۱۵ در صد از هولدرهای بلند مدت نیز ضرر تحقق نیافته دارند که نسبت به دوران رکوردی سالهای گذشته شرایط بهتری را منعکس میکند.
خرج سرمایه از بازار کریپتوکارنسی جدی شد؟
با کنار هم گذاشتن چند عامل درمیابیم که سرمایهها در حال خروج از این بازار هستند که ادامه این روند میتواند به اوضاع رکودی کنونی دامن زند.
حجم معاملات در بازارهای اسپات و آتی بیت کوین به شدت کاهش یافته است. میزان معاملات اهرم دار و پزیشنهای باز بازار فیوچرز بیت کوین نیز روند نزولی داشته و اکنون نزدیک به سطحی است که در اردیبهشت تا مرداد سال گذشته و همزمان با ریزش بیت کوین قرار گرفته بود.
بر اساس دادهها، بازدهی بازار فیوچرز به زحمت به ۳ درصد میرسد. این درحالیست که در ایالت متحده، بازدهی اوراق قرضه ۲.۹ درصد بوده و تورم ۸.۵ درصدی برقرار است. اوراق قرضه در آمریکا، بزگترین بازار بدهی این کشور بوده و تاثیر زیادی بر دیگر بازارها از جمله کریپتوکارنسی دارد، همچنین میزان ریسک آن از رمزارزها پایینتر است.

بنابراین طبیعی است که با نرخ بازدهی این چنینی، پول و سرمایه از بازار کریپتوکارنسی خارج شده و با بازارهایی با سوددهی بالاتر و ریسک کمتر انتقال یابد.
بازار رمزارز تسلیم هولدرهای بلندمدت شد؟
با وجود اینکه حجم معاملات و تراکنشهای بیت کوین کاهش یافته است، اما سهم تراکنشهای بالای ۱۰ میلیون دلار به ۴۰ درصد افزایش یافته است.
این موضوع به معنای این است که درحالحاضر اغلب سفتهبازان و معاملهگران از بازار خارج شدهاند و بخش اعظمی از بازار در دست هولدرهای بلندمدت، نهادها و سرمایهگذاران بزرگ است.
سنتیمنت حاکم بر بازار ارزهای دیجیتال
شاخص ترس و طمع یکی از شاخصهایی است که منعکسکننده جو موجود در بازار است. این فاکتور در حال حاضر در منطقهترس شدید قرار دارد. در این حالت اغلب افراد در جایگاه فروشنده قرار میگیرند.
یکی دیگر از عوامل نشان دهنده سنتیمنت حاکم، بازار آپشن است. روند صعودی معاملات کال یا خرید معمولا در روندهای صعودی شکل میگیرد و روند صعودی معاملات فروش و یا پوت، در روندهای نزولی برقرار است.
میزان این معاملات نیز کاهش زیادی داشته است. هماکنون میزان معاملات پوت بیشتر بوده که بیانکننده تصور منفی معاملهگران ازآینده قیمتهای بیت کوین است.

افزایش قیمت بیت کوین نیاز به کاتولیزور دارد
مجموع عوامل از شرایط رکودی بیت کوین خبر میدهند و به نظر میرسد که بیت کوین برای رشد قیمت و شکستن مقاومتهای پیش رو نیاز به یک خبر و یا کاتولیزوری دارد که حجم بالایی از تقاضا را سبب شود.
بیت کوین حمایت ۴۰ هزار دلار را از دست داده و اکنون این سطح تبدیل به یک مقاومت شده است.
مهمترین حمایتهای پیش روی بیت کوین سطوح ۳۸، ۳۵ و ۳۳ هزار دلار است.
بر اساس شاخص NVT که یک روش ارزشگذاری است، قیمت بیت کوین میتواند تا حوالی ۳۳ تا ۳۶ هزار دلار کاهش یابد.
این سطح با حمایتهای تکنیکالی مطابقت دارد.
بر اساس نظریه اموج الیوت بیت کوین میتواند تا حدود ۳۰ هزار دلار اصلاح داشته و سپس وارد فاز صعودی شود.
قسمت امیدوارکننده این است که در تایم فریم هفتگی ۴ کندل قرمز پیاپی شکل گرفته، که از سال ۲۰۲۰ رخ نداده بود. در سال اشاره شده بعد از تشکیل این الگو، رشد مطلوبی در قیمت بیت کوین رخ داد. اگر تاریخ دوباره تکرار شود، احتمال دارد که قیمت بیت کوین روند صعودی به خود گیرد.
از طرف دیگر بر اساس تحلیل زمانی بیت کوین همچنان فرصت اصلاح و باقی ماندن در فاز رنج را دارد و ممکن است این حالت تا تیر ماه به درازا کشد.
