کاور تیزر

زنگ پایان، The Close

روایتی آینده‌نگر از بورس در پایان روز

مجری: مهدی طحانی

پخش زنده: هر روز ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۳:۳۰

مهمانان: کارشناسان و فعالان بازار سرمایه

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس تهران در آخرین روز کاری هفته نتوانست روند صعودی پرقدرت روزهای گذشته را ادامه دهد و شاهد افت نسبی در نماگرهای اصلی بازار سهام بودیم. شاخص کل با افت ۲۸۱۶ واحدی (معادل ۰.۱۷ درصد) عدد یک میلیون و ۶۵۶ هزار واحدی را ثبت کرد. شاخص کل هم‌وزن که نماینده سهام کوچکتر بازار است، شرایط سختتری داشت و با افت ۰.۷۶ درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد سهام روز چهارشنبه را در کانال ۷ هزار میلیارد تومانی به پایان رساند و در نهایت عدد ۷۶۷۵ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. در بین صنایع فلزات اساسی، خودرو و شیمیایی و در بین نمادها پالایش، فولاد و ذوب بیشترین ارزش معاملات را داشتند. امروز ورود پول اشخاص حقیقی به بازار سهام متوقف شد و حدود ۳۸۹ ميليارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقوقی به حقیقی در بازار اتفاق افتاد.

در برنامه زنگ پایان امروز میزبان آرمان علایی، دبیر سرویس بورس فردای اقتصاد بودیم و برآوردی از قیمت مسکن تهران در بهمن‌ماه ارائه شد.

در بخش دوم برنامه نیز همایون دارابی، کارشناس ارشد بازار سرمایه به بررسی شرایط جاری بورس تهران و تاثیر سامانه مبادله ارز و تحولات ارزی بر بازار سهام پرداخت و در انتها نیز یک چشم‌انداز کلی برای کلیت بازار سرمایه و صنایع مختلف ارائه شد.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس تهران همچنان با قدرت در حال پیشروی در مسیر صعودی است و شاهد رشد قابل توجه در نماگرهای اصلی بازار سهام هستیم. شاخص کل با رشد ۶۵۱۵۴ واحدی (معادل ۴.۰۹ درصد) عدد یک میلیون و ۶۵۹ هزار واحدی را ثبت کرد و با شتاب در حال گذر از کانال ۱.۶ میلیون واحدی است. شاخص کل هم‌وزن که نماینده سهام کوچکتر بازار است، شرایط مشابهی داشت و با رشد ۲.۸۲ درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد سهام در این روز کاری رشد محسوسی را تجربه کرد و در کانال ۱۰ هزار میلیارد تومانی قرار گرفت و در نهایت عدد ۱۰۱۴۰ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. در بین صنایع فلزات اساسی، خودرو و شیمیایی و در بین نمادها پالایش، فولاد و شپنا بیشترین ارزش معاملات را داشتند. ورود پول اشخاص حقیقی به بازار ادامه پیدا کرد اما از شتاب آن کاسته شد و حدود ۳۷۰ ميليارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقوقی به حقیقی در بازار اتفاق افتاد.

در بخش اول برنامه امروز میزبان سامان سعیدی، کارشناس بازار بودیم و به بررسی شرایط جاری بورس و چشم‌انداز آتی آن پرداختیم.

در بخش دوم نیز نگاهی تخصصی به صنعت تایر و نقاط قوت و ضعف آن انداخته و یکی از شرکت‌های زیرمجموعه این صنعت بررسی شد.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس امروز در شروع آخرین ماه سال ۱۴۰۱، توانست برخلاف یک ماه گذشته، معاملات بسیار پررونقی را سپری و نماگرهای خود را با رشد چشمیگری همراه کند به طوری که بسیاری از نمادها در صف خرید به کار خود پایان دادند. شاخص کل بورس طی معاملات امروز، افزایش ۳.۹۷ درصدی را تجربه کرد و به محدوده ۱.۵۹۴ میلیون واحدی رسید. از سمت دیگر شاخص هم‌وزن نیز شرایط مشابهی را سپری کرد و توانست ۳.۴۵ درصد بر ارتفاع خود بیافزاید. ارزش معاملات خرد سهام نیز که مدتی بود در زیر مرز ۴ هزار میلیارد تومان نوسان می‌کرد، امروز عدد ۷۷۲۰ میلیارد تومان را به ثبت رساند و در کنار این موضوع پس از روزها خروج پول مداوم، شاهد ورود پول قابل توجه ۱۲۴۹ میلیارد تومانی از سمت کدهای حقیقی بودیم.

در بخش اول زنگ پایان امروز همراه با تیم تحریریه فردای اقتصاد، به بررسی کارنامه بازارهای سهام، ارز، طلا، خودرو و رمزارزها در بهمن 1401 پرداختیم.

در بخش دوم برنامه نیز همراه با علی محمدی، کارشناس بازار سرمایه، به بررسی دلایل روز سبز بورس در شروع اسفند و چشم‌انداز پیش روی آن پرداختیم.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس تهران آخرین روز کاری بهمن ماه را متعادل و مثبت دنبال کرد و شاهد رشد نماگرهای اصلی بازار سهام بودیم. شاخص کل با رشد ۸۶۱۱ واحدی (معادل ۰.۵۶ درصد) عدد یک میلیون و ۵۳۳ هزار واحدی را ثبت کرد و پایینتر از میانه کانال ۱.۵ میلیون واحدی باقی ماند. شاخص کل هم‌وزن که نماینده سهام کوچکتر بازار است، شرایط مشابهی داشت و با رشد ۰.۴ درصدی همراه شد. ارزش معاملات خرد سهام همچنان در کانال رکودی ۳ هزار میلیارد تومانی قرار داشت و در نهایت عدد ۳۹۳۶ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. در بین صنایع فلزات اساسی، خودرو و قطعات و املاک و مستغلات و در بین نمادها پالایش، فولاد و وساخت بیشترین ارزش معاملات را داشتند. شاهد ادامه خروج پول اشخاص حقیقی از بازار سهام بودیم و حدود ۲۷۲ ميليارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی در بازار اتفاق افتاد.

در بخش اول زنگ پایان امروز همراه با حسین ارجلو، کارشناس ارشد بازار سرمایه، به بررسی شرایط جاری بورس و چشم‌انداز آتی آن پرداختیم.

در بخش دوم برنامه نیز همراه با میلاد منشی‌پور، مدیرعامل تپسی به بررسی شرایط جاری تپسی و مسیر پیش‌روی آن در سال آینده پرداختیم.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس تهران امروز نیز روندی نزولی را طی کرد و با وجود تلاطم‌های صعودی در بازارهای موازی به خصوص دلار، بازار سهام همراه نمی‌شود و شاهد کاهش‌های روزانه هستیم. شاخص کل بورس طی بازار امروز در نهایت کار خود را با یک کاهش 0.86 درصدی به پایان رساند و در سمت دیگر شاخص هم‌وزن که فشار فروش نسبتا بیشتری را تجربه می‌کرد، 0.96 درصد از ارتفاع خود را از دست داد. ارزش معاملات نیز که چند روزیست به زیر کانال 4 هزار میلیارد تومانی نفوذ کرده است، امروز با تداوم این روند، عدد 3403 میلیارد تومانی را به ثبت رساند که با خروج پول 439 میلیارد تومانی نیز همراه بود.

در زنگ پایان امروز همراه با پویا پرستنده خیال، کارشناس بازار سرمایه، به بررسی شرایط روزانه بورس و چشم‌انداز آتی آن پرداختیم. پرستنده اعتقاد داشت که ریزش‌های اخیر بورس تهران مقطعی و گذراست و در ادامه یک روند صعودی مناسب را تجربه خواهیم کرد. او معتقد بود که دلیل بی‌توجهی بورس به دلار 46 هزار تومانی، به این دلیل است که شرکت‌ها در حال حاضر نمی‌توانند محصولات خود را با این نرخ به فروش برسانند یا ارزهای خود را با نرخ بازار آزاد به ریال تبدیل کنند، بنابراین طبیعی است که در ابتدا و با سیاست‌های پولی و ارزی جدید بانک مرکزی، شاهد عدم واکنش بورس به رشدهای دلار باشیم. او در ادامه به این نکته اشاره کرد که بزرگان سرمایه‌گذاری در دنیا اعتقاد دارند که همواره بازارها در مقاطعی با ریزش‌های شدید مواجه می‌شوند اما باید توجه کرد که این ریزش‌ها فرصتی طلایی برای خرید سهام مناسب است و همچنین تاکید کرد که هر بازاری پس از ریزش‌های شدید، بار دیگر دیر یا زود به سقف قبلی خود باز می‌گردد.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بازار سرمایه امروز هم کار خود را کاهشی به پایان رساند و شاهد معاملات کم‌رمق در کلیت بازار بودیم. در پایان بازار امروز شاخص کل بورس افت 0.67 درصدی را پشت سر گذاشت و در ارتفاع 1.537 میلیون واحدی قرار گرفت. دیگر شاخص مطرح بازار سهام که نماینده سهام کوچکتر بازار است هم افت 0.7 درصدی را پشت سر گذاشت.

ارزش معاملات خرد سهام و حق تقدم بااحتساب معاملات صورت گرفته در صندوق‌های سهامی به 3678 میلیارد تومان رسید و از این میان 563 میلیارد از بازار سهام توسط کدهای حقیقی خروج پول صورت گرفت. از سوی دیگر حدود 103 میلیارد تومان به صندوق‌های درآمد ثابت وارد شد.

در بخش اول این برنامه رضا شیرازی‌پور کارشناس بازار سرمایه به بررسی مهم‌ترین عوامل موثر بر کلیت بازار پرداخت و آنها را مورد بررسی قرار داد. از این میان می‌توان به مسائل به پیرامون گروه خودرو و حالت رکودی بازار سهام نیز اشاره کرد و عوامل دیگری همچون بازارهای جهانی و نرخ دلار هم مورد بررسی قرار گرفت.

در بخش دوم این برنامه همراه امیر شاملو، سردبیر وبلاگ سرمایه پلاس به بررسی نگاه‌ خانوارها در دنیا به مقوله سرمایه‌گذاری پرداخته شد. علاوه بر این به سهم مسکن، بازار پول و صندوق‌های سرمایه‌گذاری از کل پرتفوی سرمایه‌گذاری افراد نیز پرداخته شد.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس را می‌توان به نوعی جدال بین خریداران و فروشندگان قلمداد کرد که به دلیل شرایط و خبرهای روز گذشته، برتری نسبی را به خریداران ارائه کرد و در نهایت نماگرها توانستند کار خود را با بازدهی مثبت به پایان برسانند. شاخص کل بورس طی معاملات امروز در انتهای کار بازدهی کوچک مثبت ۰.۱۵ درصدی را به ثبت رساند و شاخص هم‌وزن نیز که اندک شرایط بهتری را تجربه می‌کرد، با افزایش ۰.۴ درصدی همراه شد. ارزش معاملات اما همچنان در سطوح پایین خود باقی ماند و عدد ۳۷۶۳ میلیارد تومان را ثبت کرد که در کنار این موضوع، خروج پول ۲۳۷ میلیارد تومانی، هرچند با شدت کمتر نسبت به روزهای قبل، تداوم یافت.

در زنگ پایان امروز همراه با اسما دزفولی، کارشناس بازار سرمایه، به بررسی شرایط روزانه بورس و چشم‌انداز آتی آن پرداختیم. دزفولی در ابتدای صحبت‌های خود به روند روزهای اخیر بورس تهران پرداخت و اعتقاد داشت که بازار مسیری طبیعی را در پیش گرفته است.

در بخش دوم برنامه نیز همراه با مهدی خان‌محمدی، عضو تحریریه فردای اقتصاد، به بررسی وضعیت شرکت ذوب‌آهن اصفهان و دلایل معاملات خوب این نماد طی روزهای گذشته پرداختیم.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس تهران این هفته را نزولی و منفی آغاز کرد و شاهد افت محسوس در نماگرهای اصلی بازار سهام بودیم. شاخص کل با افت ۱۲۱۱۱ واحدی (معادل ۰.۷۸ درصد) عدد یک میلیون و ۵۴۵ هزار واحدی را ثبت کرد و پایینتر از میانه کانال ۱.۵ میلیون واحدی قرار گرفت. شاخص کل هم‌وزن که نماینده سهام کوچکتر بازار است، شرایط بدتری داشت و با افت ۰.۹۷ درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد سهام کانال ۴ هزار میلیارد تومانی را از دست داد و در نهایت عدد ۳۷۵۱ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. در بین صنایع خودرو و قطعات، فلزات اساسی و شیمیایی و در بین نمادها پالایش، اردستان و دی بیشترین ارزش معاملات را داشتند. شاهد ادامه خروج پول اشخاص حقیقی از بازار سهام بودیم و حدود ۴۵۶ ميليارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی در بازار اتفاق افتاد.

در بخش اول زنگ پایان امروز همراه با حسین شیبانی، کارشناس بازارهای مالی بین‌الملل به بررسی آخرین تحولات بازارهای جهانی در هفته گذشته پرداختیم.

در بخش دوم برنامه نیز همراه با نوید خاندوزی، کارشناس بازار سرمایه به ارزیابی روند فعلی بورس، مولفه‌های تاثیرگذار و چشم انداز آتی پرداختیم.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس تهران در روز سه‌‌شنبه شرایط مساعدی را پس از چند روز سخت و منفی پشت سرگذاشت و شاهد رشد محسوس در نماگرهای اصلی بازار سهام بودیم. شاخص کل با رشد ۱۸۶۵۳ واحدی (معادل ۱.۲۱ درصد) عدد یک میلیون و ۵۵۵ هزار واحدی را ثبت کرد و بالاتر از میانه کانال ۱.۵ میلیون واحدی قرار گرفت. شاخص کل هم‌وزن که نماینده سهام کوچکتر بازار است، شرایط بهتری داشت و با رشد ۱.۷۲ درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد سهام در روز کاری گذشته در کانال ۴ هزار میلیارد تومانی قرار داشت و در نهایت عدد ۴۸۷۶ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. در بین صنایع بانکی‌ها، املاک و مستغلات و خودرو و قطعات و در بین نمادها پالایش، وبملت و دارایکم بیشترین ارزش معاملات را داشتند. در روز گذشته، شاهد ادامه خروج پول اشخاص حقیقی از بازار سهام با شتاب کمتری بودیم و حدود ۱۹۶ ميليارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی در بازار اتفاق افتاد.

در این برنامه به بررسی ششمین شاخص اطمینان بورسان با نظرخواهی از ۶۰ مدیر دارایی پرداختیم.

در ادامه نیز همراه با حمید اسدی، حقوقدان بازار سرمایه، به بررسی روند حقوقی لغو دستورالعمل جدید شورای رقابت پرداختیم.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس تهران اولین روز کاری هفته را تحت تاثیر اخبار توقف عرضه خودرو در بورس کالا، در مدار منفی به پایان رساند و شاهد ریزش سنگین در نماگرهای اصلی بازار سهام بودیم. شاخص کل با افت ۱۷،۰۲۷ واحدی (معادل ۱.۰۹ درصد) عدد یک میلیون و ۵۴۰ هزار واحدی را ثبت کرد و پایینتر از میانه کانال ۱.۵ میلیون واحدی قرار گرفت. شاخص کل هم‌وزن که نماینده سهام کوچکتر بازار است، شرایط بدتری داشت و با افت ۱.۵ درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد سهام در کانال ۵ هزار میلیارد تومانی قرار داشت و در نهایت عدد ۵،۴۴۹ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. در بین صنایع بانکی‌ها، خودرو و قطعات و فلزات اساسی و در بین نمادها پالایش، خگستر و خاور بیشترین ارزش معاملات را داشتند. شاهد ادامه خروج پول اشخاص حقیقی از بازار سهام بودیم و حدود ۹۵۴ ميليارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی در بازار اتفاق افتاد.

در زنگ پایان امروز همراه با محسن سیار، عضو هیئت مدیره و مدیر سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری هامون کیش، به بررسی روند فعلی بورس، مولفه‌های تاثیرگذار و چشم انداز آتی آن پرداختیم.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس تهران آخرین روز کاری هفته را در مدار مثبت به پایان رساند و شاهد رشد جزیی در نماگرهای اصلی بازار سهام بودیم. شاخص کل با رشد ۶۷۶ واحدی (معادل ۰.۰۴ درصد) عدد یک میلیون و ۵۵۷ هزار واحدی را ثبت کرد و همچنان در میانه کانال ۱.۵ میلیون واحدی قرار داشت. شاخص کل هم‌وزن که نماینده سهام کوچکتر بازار است، شرایط بهتری داشت و با رشد ۰.۳۱ درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد سهام در کانال ۵ هزار میلیارد تومانی قرار داشت و در نهایت عدد ۵،۰۳۷ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. در بین صنایع بانکی‌ها، خودرو و قطعات و املاک و مستغلات و در بین نمادها پالایش، خودرو و خاور بیشترین ارزش معاملات را داشتند. امروز شاهد ادامه خروج پول اشخاص حقیقی از بازار سهام بودیم و حدود ۳۲۰ ميليارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی در بازار اتفاق افتاد.

بورس تهران که در دو هفته اخیر، اصلاح بیش از ۸ درصدی را در نماگرهای خود تجربه کرده بود، روز گذشته بخشی از ریزش خود را جبران کرد و مقداری از شتاب خروج پول اشخاص حقیقی از بازار کاسته شد، اما در آخرین روز کاری هفته وضعیت بازار چنگی به دل نمی‌زد و کلیت بازار روندی متعادل را در پیش گرفت. حال سوال این است که بررسی پارامترهای کلیدی بورس تهران چه سیگنالی برای سهامداران خواهد داشت؟

در برنامه امروز میزبان ایمان صادقی، فعال بازار سرمایه بودیم و به بررسی مهم‌ترین متغیرهای تاثیرگذار بر کلیت بازار سرمایه، آخرین تحولات و اخبار پیرامون این بازار و چشم‌انداز آتی آن با توجه به شرایط موجود پرداختیم.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بازار سهام روز بهتری را نسبت به چند روز گذشته تجربه کرد و امروز کار خود را در مدار مثبت به پایان رساند. اینگونه می‌رسد که اینبار کفه ترازو در بحث عرضه خودرو در بورس کالا به سمت بازار سرمایه‌ای‌ها و مردم سنگین شده است. شاخص کل بورس نیز در پایان بازار امروز رشد 1.1 درصدی را به ثبت رساند و در ارتفاع 1.556 میلیون واحدی قرار گرفت. دیگر شاخص بازار سهام که نماینده سهام کوچکتر بازار است نیز امروز به میزان 1.33 درصد رشد پیدا کرد.

ارزش معاملات خرد سهام و حق تقدم با احتساب معاملات انجام شده در صندوق‌های سهامی به 6822 میلیارد تومان رسید و از این میان شاهد خروج پول 109 میلیارد تومانی از کلیت بازار سهام بودیم که نسبت به روزهای قبل وضعیت بهتری را پیدا کرده است. از سوی دیگر امروز شاهد ورود پول حقیقی 359 میلیارد تومانی به صندوق‌های درآمد ثابت و مختلط بودیم که به صورت سنتی امری مثبت برای بازار سرمایه و امری منفی برای بازار سهام محسوب می‌شود.

در بخش اول برنامه امروز همراه با مهدی اردستانی، کارشناس بازار سرمایه به بررسی مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر کلیت بازار سرمایه پرداخته شد. به عقیده وی کوچکترها می‌توانند در موج صعودی بعدی رشد بهتری را تجربه کنند و در ادامه نیز اتفاقات مورد بحث در بازار همچون مسئله گروه خودرو، افزایش نرخ سود سپرده‌ها و مسائل پیرامون بودجه مورد بررسی قرار داده شد.

در بخش دوم این برنامه نیز امیر شاملویی، سردبیر وبلاگ سرمایه پلاس ابتدا تعریفی از رکود اقتصادی را بیان کرد و در گام بعد برخی از شاخص‌های کمتر مطرح شده در دنیا را مورد بررسی قرار داد.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس امروز نیز در ادامه روزهای منفی گذشته، با کاهش نماگرهای خود مواجه شد اما شدت این روند نزولی کمتر از قبل بود و پس از کش و قوس‌ها و نوسانات در طول بازار، تقاضا بخشی از عرضه‌ها را پوشش دهد هرچند که شوک منفی به صورت کامل تخلیه نشده است. شاخص کل بورس در انتهای بازار امروز کاهش 0.16 درصدی را به ثبت رساند و در محدوده 1.539 میلیون واحدی قرار گرفت و شاخص هم‌وزن نیز که مدتی است روزهای منفی‌تری را دنبال می‌کند، 1.03 درصد از ارتفاع خود را از دست داد. ارزش معاملات خرد سهام در بورس امروز عدد 7085 میلیارد تومانی را به ثبت رساند و خروج پول کدهای حقیقی نیز با کاهش چشمگیری نسبت به روزهای گذشته، به 690 میلیارد تومان رسید.

در زنگ پایان امروز همراه با مجتبی باباکشی‌زاده، کارشناس بازار سرمایه، به بررسی شرایط بورس امروز و چشم‌انداز آتی آن پرداختیم.

در بخش دوم برنامه نیز همراه با مهدی خان‌محمدی، تحلیلگر فردای اقتصاد، به بررسی دو نماد مارون و جم از سکتور الفین پتروشیمی‌ها پرداختیم.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

تیتر بورسان: خروج پرشتاب سرمایه‌ها از بورس ادامه دارد

بورس تهران روز یکشنبه را منفی و نزولی به پایان رساند و با فشار عرضه‌ها مواجه شد که ریزش نماگرهای اصلی بازار سهام را به دنبال داشت. شاخص کل با افت سنگین ۵۷،۹۰۰ واحدی (معادل ۳.۶۲ درصد) با ثبت عدد یک میلیون و ۵۴۲ هزار واحدی، ابرکانال ۱.۶ میلیون واحدی را از دست داد. شاخص کل هم‌وزن که نماینده سهام کوچکتر بازار است، نیز شرایط به مراتب بدتری داشت و با افت ۳.۸۸ درصدی همراه شد.

hرزش معاملات خرد سهام در روز کاری گذشته در کانال ۷ هزار میلیارد تومانی قرار داشت و در نهایت عدد ۷،۹۲۸ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. در بین صنایع خودرو و قطعات، فلزات اساسی و سرمایه‌گذاریها و در بین نمادها پالایش، خودرو و شتران بیشترین ارزش معاملات را داشتند. در روز گذشته، شاهد ادامه خروج پول سنگین اشخاص حقیقی از بازار سهام بودیم و حدود ۲،۱۲۳ ميليارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی در بازار اتفاق افتاد و یکی از سنگین‌ترین خروج پول‌ها را شاهد بودیم.

در برنامه امروز میزبان حسین شیبانی، کارشناس بازارهای مالی بین‌الملل بودیم و به بررسی آخرین تحولات آن در هفته گذشته پرداختیم.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس تهران اولین روز کاری هفته را همچنان در محدوده منفی آغاز کرد و با فشار عرضه‌ها مواجه شد که ریزش نماگرهای اصلی بازار سهام را به دنبال داشت. شاخص کل با افت ۱۱،۸۷۵ واحدی (معادل ۰.۷۴ درصد) با ثبت عدد یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحدی فاصله زیادی با از دست دادن این ابرکانال مهم ندارد. شاخص کل هم‌وزن که نماینده سهام کوچکتر بازار است، نیز شرایط به مراتب بدتری داشت و با افت ۱.۶۲ درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد سهام در روز کاری گذشته به کانال ۷ هزار میلیارد تومانی سقوط کرد و در نهایت عدد ۷،۲۷۴ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. در بین صنایع خودرو و قطعات، املاک و مستغلات و فلزات اساسی و در بین نمادها کرمان، خودرو و خگستر بیشترین ارزش معاملات را داشتند. در روز شنبه، شاهد ادامه خروج پول اشخاص حقیقی از بازار سهام بودیم. به مانند آخر هفته حدود ۱،۲۳۷ ميليارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی در بازار اتفاق افتاد و یک خروج پول بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومانی دیگر را شاهد بودیم.

در بخش اول برنامه امروز میزبان حمیدرضا ملکوتی‌خواه، کارشناس بازار سرمایه بودیم و روند فعلی بورس،‌ متغیرهای تاثیرگذار بر این روند و چشم‌انداز آتی بازار سرمایه مورد بررسی قرار گرفت.

در بخش دوم نیز همراه با عرفان رحمانی، عضو تحریریه فردای اقتصاد به بررسی گزیده اطلاعات شرکت‌های کاشی‌ساز بازار سرمایه در سامانه کدال پرداختیم.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس تهران در آخرین روز کاری هفته همچنان تحت تاثیر جو منفی اخبار ضد ونقیض گروه خودرو با فشار عرضه‌ها مواجه شد و شاهد ریزش نماگرهای اصلی بازار سهام بودیم. شاخص کل با افت ۳۴،۰۹۱ واحدی (معادل ۲.۰۷ درصد) عدد یک میلیون و ۶۱۱ هزار واحدی را در‌ پایان ثبت کرد. شاخص کل هم‌وزن که نماینده سهام کوچکتر بازار است، نیز شرایط مشابهی داشت و با افت ۲.۰۱ درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد سهام در روز کاری گذشته به کانال ۹ هزار میلیارد تومانی بازگشت و در نهایت عدد ۹،۲۶۳ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. در بین صنایع خودرو و قطعات، شیمیایی و فلزات اساسی و در بین نمادها پالایش، خودرو و خساپا بیشترین ارزش معاملات را داشتند. در روز چهارشنبه، شاهد ادامه خروج پول اشخاص حقیقی از بازار سهام بودیم و شاهد یکی از سنگین‌ترین خروج‌های چند وقت اخیر بودیم که حدود ۱،۵۳۶ ميليارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی در بازار اتفاق افتاد.

بورس تهران تحت تاثیر اخبار عرضه خودرو در بورس کالا هفته پرنوسانی را پشت سرگذاشته و در آخرین روز کاری این هفته نیز نزولی و منفی دنبال شد. بازار سهام در هفته گذشته پر نوسان دنبال شد. حال سوال این است که آیا می‌توان به بازگشت بورس در مسیر صعودی امیدوار بود؟ و مهم‌ترین چالش‌های آن در این مسیر چیست؟

در برنامه زنگ پایان امروز میزبان الهه نعمتی و آرش صفری؛ فعالان بازار سرمایه بودیم و به بررسی مهم‌ترین متغیرهای تاثیرگذار بر کلیت بازار سرمایه، آخرین تحولات و اخبار پیرامون این بازار و چشم‌انداز آتی آن با توجه به شرایط موجود پرداختیم.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس تهران در روز سه‌شنبه نیز تحت تاثیر جو منفی اخبار روز گذشته گروه خودرو با فشار عرضه‌ها مواجه شد و شاهد واگرایی میان نماگرهای اصلی بازار سهام بودیم. شاخص کل با افت ۷،۸۹۳ واحدی (معادل ۰.۴۸ درصد) عدد یک میلیون و ۶۴۶ هزار واحدی را در‌ پایان ثبت کرد. شاخص کل هم‌وزن که نماینده سهام کوچکتر بازار است، اما شرایط بهتری داشت و با رشد محدود ۰.۰۶ درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد سهام در روز کاری گذشته با کاهش قابل توجه به کانال ۶ هزار میلیارد تومانی سقوط کرد و در نهایت عدد ۶،۸۶۷ میلیارد تومانی را به ثبت رساند. در بین صنایع خودرو و قطعات، شیمیایی و فلزات اساسی و در بین نمادها گدنا، خودرو و گشان بیشترین ارزش معاملات را داشتند. در روز سه‌شنبه، شاهد ادامه خروج پول اشخاص حقیقی از بازار سهام بودیم اما مقداری از شتاب آن کاسته شد و حدود ۱۹۲ ميليارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی در بازار اتفاق افتاد.

در بخش اول برنامه زنگ پایان امروز میزبان حسین رحیمی، کارشناس بازار سرمایه بودیم و به بررسی روند فعلی بورس، مولفه‌های تاثیرگذار و چشم انداز آتی آن پرداختیم. در این برنامه حواشی اخیر عرضه خودرو در بورس کالا و اثرات آن بر بازار سهام بررسی شد. در ادامه نکاتی در رابطه با ریسک افزایش نرخ بهره بدون ریسک و آخرین وضعیت کامودیتی‌ها مطرح شد.در پایان نیز صنایع پیشتاز در روند آتی بورس تهران معرفی شدند.

در بخش دوم برنامه نیز عرفان رحمانی، عضو تحریریه فردای اقتصاد به بررسی آخرین وضعیت و صورت‌های مالی پالایشی‌ها پرداخت.

پلیر ویدیو
loading...

برنامه کامل

بورس امروز در حالی که در ابتدا روندی مثبت در پیش گرفته بود و نماگرها در حال افزایش بودند، به یکباره تغییر جهت داد و شاخص‌ها بخش عمده‌ای از رشد روزانه خود را پس گرفتند. شاخص کل بورس در انتهای بازار امروز رشد تنها ۰.۰۶ را تجربه کرد و به نزدیکی محدوده ۱.۶۵۴ میلیون واحدی رسید و شاخص هم‌وزن نیز با رشد ۰.۵۳ همراه شد تا بخش عمده‌ای از صنایع و سهام با رنگ سرخ مواجه شوند. ارزش معاملات طی بازار امروز عدد ۱۰۰۶۹ میلیارد تومان را به ثبت رساند و شاهد خروج پول ۴۵۸ میلیارد تومانی از سمت کدهای حقیقی بودیم.

شورای رقابت طی نامه‌ای به رئیس سازمان بورس از غیرمجاز بودن عرضه خودرهای خانواده دنا، پژو 207 و شاهین در بورس کالا به دلیل انحصاری بودن این محصولات خبر داد که با واکنش تند سازمان و شورای عالی بورس و همچنین وزیر اقتصاد مواجه شد. دلار در بازار آزاد طی روز جاری کار خود را با کاهش به میانه کانال 44 هزار تومان آغاز کرد اما به مرور با روندی افزایشی همراه شد و بار دیگر به 45 هزار تومان رسیده است. بازارهای جهانی در شروع هفته میلادی جدید روندی متعادل و منفی را در پیش گرفته‌اند. نفت در میانه کانال 87 دلاری قرار دارد، طلا به حوالی 1920 دلار رسیده است و مس نیز در آخرین معاملات خود در محدوده 9340 دلار قیمت خورد.

در زنگ پایان امروز همراه با سلمان نصیرزاده، کارشناس بازار سرمایه، به ترسیم مسیر آینده بورس توسط پارامترهای کلان پرداختیم.