در بخش خبر این برنامه، شهاب رحیمی خبرنگار بورسان، در رابطه با رکوردشکنیهای اخیر در بازار کامودیتیها صحبت کرد و عوامل تاثیرگذار در این رشد را مورد بررسی قرار داد و در ادامه تاثیر اظهارات بایدن در مورد ایران را تحلیل کرد و سناریوهای محتمل پیشرو سیاست خارجی ایران و آمریکا را شرح داد.
در بخش بعدی این برنامه، حسین راهداری، ....، نویسنده کتاب جنگهای ارزی به ابعاد و چالشهای سیاست تضعیف پول ملی پرداخت و مواردی که میتواند از اجرای این طرح منتج شوند را شرح داد. وی در ادامه این نکته را افزود که زمانی که نرخ ارز ملی افزایش مییابد واردات تقویت میگردد، در صورتی که قدرت خرید مردم به اندازه افزایش قیمتها رشد پیدا نمیکند و از سوی دیگر صادرات نیز مزیت پیدا میکند و بازار جذابی برای تولیدکنندگان داخلی بوجود میآید. در ادامه به سبقه این سیاست در سایر کشورها مانند چین و آمریکا پرداخت و آثار اجرای این سیاست را بازگو کرد. وی افزود که اجرای این طرح در ایران برخلاف نمونههای مشابه آن در چین و آمریکا به ایجاد تنش اقتصادی مابین ایران و شرکای تجاریاش نخواهد انجامید و دلیل آن را گسترده نبودن بازار صادرات ایران نامید و افزود که ایران همواره در این بازارهای صادراتی دنبالکننده قیمتها بوده و نه قیمتگذار. در پایان هم پیشنیازهای اجرای این طرح را مختصرا نام برد و گفت اجرای این طرح نیازمند چه مشخصههایی در تولید و اقتصاد است.
در بخش دوم برنامه، کوشان غلمان، کارشناس بازار رمزارزها، طبقهبندی و انواع مختلف رمزارزها را معرفی کرد و به شرح ویژگیهای ساختاری آنها پرداخت. در ادامه به راههای مختلف سرمایهگذاری در این کلاس دارایی پرداخت و شیوهی قیمتگذاری و مکانیزمهای متفاوت عرضه تقاضا در این کلاس دارایی را شرح داد. او این نکته را افزود که شیوه مقایسهای در کشف قیمت ذاتی این کلاس دارایی امر اشتباهی است و عامل خلق نقدینگی توسط اقتصادهای بزرگ دنیا را در افزایش قیمت این کلاس دارایی، تاثیرگذار دانست. و در نهایت نکات مهمی که سرمایهگذاران باید آنها را در شیوه سرمایهگذاری خود رعایت کنند را مورد شرح قرار داد.