آدرس جدید صفحه کدال
سیگنالها و تحلیلهای جدید را اینجا ببینید:
سیگنالها و تحلیلهای جدید را اینجا ببینید:
شرکت نیلی صنعت کرمان در 12 ماهه سال 99 توانسته است پس از گذشت 10 سال از فعالیت خود به سودآوری برسد.
شرکت در سال 99 به ازای هر سهم خود 4 تومان سود محقق کرده است در حالی که در سال 98 به ازای هر سهم خود 27 تومان زیان شناسایی کرده بود.
درآمدهای عملیاتی شرکت 53 درصد رشد داشته و این درحالیست که هزینههای عملیاتی آن تنها 13 درصد رشد کردهاند.
در مابقی پارامترهای درآمدی و هزینهای تغییر چشمگیری به صورت ریالی اتفاق نیفتاده است و این سودآوری به علت بهبود وضعیت عملیاتی شرکت بوده است.
غنیلی در نهایت در این سال به سود خالص نزدیک به 38 میلیارد تومانی رسیده در حالیکه در سال 98 زیان خالص 274 میلیارد تومانی داشت.
شرکت شیشه قزوین که با شروع سال جدید روند فروش ماهانه صعودی را در پیش گرفته بود، در تیر ماه نیز به این روند متعادل ادامه داده است.
کقزوی در تیر ماه موفق شده است که فروش 58.5 میلیارد تومانی را به ثبت برساند که 1.5 میلیارد تومان بیشتر از فروش خرداد است.
شرکت در فروردین 25 میلیارد تومان، در اردیبهشت 56.8 میلیارد تومان و در خرداد نیز 57 میلیارد تومان از محصولات خود را فروخته بود.
اکنون با ثبت فروش تیر ماه جمع فروش 4 ماهه شرکت به بیش از 197 میلیارد تومان رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 85 درصد رشد را نشان میدهد.
میتوان گفت که تولید تیر ماه شرکت نسبت به خرداد تغییر چندانی نداشته و کقزوی متناسب با نیاز بازار برخی از محصولات خود را بیشتر و برخی را کمتر تولید کرده است. از نظر نرخ محصولات نیز نرخها متفاوت بوده و در برخی از محصولات شاهد افزایش نرخ نسبی هستیم.
کارخانه تولیدی نورد آلومینیوم در 3 ماهه سال جاری عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشته و وضعیت عملیاتی خوبی داشته است.
شرکت در این فصل به ازای هر سهم خود 58 تومان سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال 99 رشد 311 درصدی دارد. فنوال در بهار 99 به ازای هر سهمش 14 تومان و در کل سال قبل 245 تومان سود شناسایی کرده بود.
درآمدهای عملیاتی شرکت 79 درصد رشد کردهاند و هزینههای عملیاتی آن تنها رشد 37 درصدی داشتهاند که حاشیه سود عملیاتی شرکت را افزایش داده است.
در باقی پارامترهای درآمدی و هزینهای تغییر چندانی نداشته و فقط در بخش سایر هزینهها با رشد 166 درصدی کمی از شدت سودآوری شرکت کاسته است.
در نهایت شرکت در این فصل به سود خالص 39.6 میلیارد تومانی دست یافته و سود انباشته آن نیز با 24 درصد افزایش به 206 میلیارد تومان رسیده است.
حاشیه سود خالص شرکت نیز از 12 درصد در بهار 99 به 26 درصد در بهار 1400 افزایش یافته است.
بیمه البرز طی یک افشای اطلاعات بااهمیت گروه الف، از امضای قراردادی مهم خبر داده است.
البرز قراردادی را با کانون انجمنهای صنفی و شرکتهای حمل و نقل داخلی کشور منعقد کرده است که قراردادهای بیمهای آن بین دو رشته بیمه تکمیلی و بیمه عمر است.
طبق این قرارداد بیمه البرز موظف شده است که رانندگان حمل و نقل جادهای، مالکان خودروهای حمل و نقل بار جادهای و خانوادههای آنها را تحت پوشش بیمه قرار دهد.
بنابراین شرکت یک میلیون و صدهزار نفر را تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی و 400هزار نفر را تحت پوشش بیمه عمر و حوادث قرار داده است.
مبلغ این قرارداد هنوز قطعی نیست و به محض مشخص شدن در سامانه کدال منتشر خواهد شد.
شرکت مدیریت سرمایهگذاری کوثر بهمن طی یک افشای اطلاعات گروه ب از فروش درصدی از سهام فولاد کاوه جنوب کیش (کاوه) خبر داده است.
وکبهمن در تاریخ 18 مرداد ماه 52میلیون از سهام شرکت فولاد کاوه را به مبلغ بیش از 102 میلیارد تومان به فروش رسانده است یعنی هر سهم به طور میانگین به قیمت 1965 تومان که از این محل نزدیک به 93 میلیارد تومان سود شناسایی کرده است.
شرکت ذکر کرده است که تمامی مبلغ حاصل از فروش این سهام در سهام شرکتهای بورسی و فرابورسی سرمایهگذاری خواهد شد.
فولاد کاویان با انتشار صورتهای مالی 12 ماهه خود نشان داده است که سال 99 را به خوبی پشت سر گذاشته است و توانسته به سودآوری برسد.
فوکا در سال 99 موفق شده است که به ازای هر سهم خود 65 تومان سود محقق کند و این در حالیست که در سال مالی گذشته به ازای هر سهم خود بیش از 45 تومان زیان شناسایی کرده بود.
درآمدها و هزینههای شرکت رشد سنگینی داشتهاند که نشان دهنده وضعیت عملیاتی جدیتر در سال 99 بوده است.
درآمدهای عملیاتی شرکت 735 درصد رشد داشتهاند و از طرفی هزینههای عملیاتی آن نیز 785 درصد رشد کردهاند.
در باقی پارامترهای هزینهای نیز شاهد افزایشهای 250 تا 450 درصدی هستیم که از لحاظ ریالی فاصله زیادی با قسمت عملیاتی دارند.
شرکت در سال مالی خود به سود خالص 390 میلیارد تومانی رسیده است در حالیکه در سال 99 زیان خالص 271 میلیارد تومانی را ثبت کرده بود. زیان انباشته آن نیز با کاهش 54 درصدی به 326 میلیارد تومان کاهش یافته است. در سال 98 حدود 711 میلیارد تومان زیان انباشته داشت و این درحالیست که سرمایه شرکت حدود 597 میلیارد تومان است و شرکت همچنان درگیر قانون ماده 141 است اما در صورت تداوم شرایط در سال جاری، میتواند خود را از این قانون دور کند.
شرکت سایپا آذین که در سال گذشته توانسته بود از چنگال زیان خارج شود و سود شناسایی کند، اکنون در سه ماهه امسال وضعیت مناسبی را سپری نکرده و زیان بیشتری را متحمل شده است.
خاذین در بهار امسال به ازای هر سهم خود 7.6 تومن زیان شناسایی کرده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 300 درصد رشد داشته است. شرکت در بهار 99 به ازای هر سهم 2 تومن زیان شناسایی کرده بود اما در انتهای سال به سود 1.6 تومنی به ازای هر سهم رسیده بود.
در این سه ماهه درآمدهای عملیاتی شرکت 116 درصد رشد داشته اما هزینههای عملیاتی نیز با 114 رشد از لحاظ ریالی به مرز درآمدهای عملیاتی رسیدهاند و اجازه شناسایی سود را به شرکت نداده است.
در باقی پارامترهای هزینهای نیز شاهد افزایشهای نسبتا زیادی هستیم برای مثال در بخش هزینههای فروش و اداری افزایش 116 درصدی، سایر هزینهها افزایش 800 درصدی و... داشته است.
در نهایت شرکت در این فصل به زیان خالص بیش از 20 میلیارد تومانی رسیده و زیان انباشته آن نیز با 29 درصد رشد به 89 میلیارد تومان افزایش یافته است.
سیمان اصفهان نیز در تیرماه همچون بسیاری از دیگر شرکتهای سیمانی با کاهش فروش مواجه شده است.
فروش سصفها در تیرماه پس از رشد خوبی که در اردیبهشت و خرداد داشت، اکنون کاهشی شده و فروش 32 میلیارد تومانی را به ثبت رسانده است. شرکت در فروردین 25 میلیارد تومان، در اردیبهشت 40 میلیارد تومان و در خرداد نیز بیش از 42 میلیارد تومان از محصولات خود را فروخته بود.
تولید شرکت در تیر ماه نسبت به خرداد در محصول سیمان و سیمان سفید که محل اصلی فروش شرکت است، کاهشی بوده اما در باقی محصولات مثل کلینکر و کلینکر سفید افزایش نسبتا کمی داشته است.
از نظر مقدار فروش اما کاهش شدیدتر بوده و به دلیل اینکه شرکت از محل تولید کلینکر فروشی ندارد و به صورت داخلی مصرف میشود، محصول سیمان شرکت با کاهش فروش مقداری 25 درصدی مواجه شده است.
نرخ فروش نیز کمی افزایشی بوده که به کمک شرکت آمده است.
با فروشی که شرکت در تیر ماه ثبت کرد، جمع فروش 4 ماهه شرکت به 146 میلیارد تومان رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 97 درصدی داشته است.
پلی پروپیلن جم در بهار سال جاری وضعیت عملیاتی خوبی را پشت سر گذاشته و توانسته افزایش سودآوری خوبی را رقم بزند.
شرکت در این سه ماهه به ازای هر سهم 480 تومان سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه رشد 257 درصدی دارد. شرکت در کل سال مالی قبل به ازای هر سهمش 1063 میلیارد تومان شناسایی کرده بود و با سودی که اکنون در بهار شناسایی کرده به نظر کار سختی برای عبور از کل سود سال قبل را ندارد.
درآمدهای عملیاتی جم پیلن 167 درصد رشد کردهاند و هزینههای عملیاتی رشد به مراتب کمتر و یک رشد 90 درصدی داشته که حاشیه سود شرکت را افزایش داده است. درآمد حاصل از فروش سرمایهگذاریها نیز با یک رشد 163 درصدی به عدد قابل لمسی رسیده که شرکت را در افزایش سودآوری کمک کرده است.
در نهایت شرکت در این سه ماهه به سود خالص 959 میلیارد تومانی و سود انباشته نیز با کاهش 49 درصدی به 1093 میلیارد تومانی رسیده است.
حاشیه سود خالص شرکت نیز از 36 درصد در بهار سال قبل به 48 درصد در بهار امسال رسیده است.