زیرپوست کدال؛ 22 فروردین ۱۴۰۰

رکورد عجیب یک شرکت روغنی در بورس

  • افزودن به علاقه‌مندی‌ها
  • اشتراک‌گذاری
  • پسندیدن

بورسان : در برنامه «زنگ پایان» بورسان با سروش بهرامی به مهم‌ترین اطلاعیه‌های‎ منتشر شده در کدال پرداخته شد. حفاری، غبشهر، جم و سدور نمادهایی بودند که اطلاعیه‌های آن‌ها مورد توجه قرار گرفت.

حفاری: شرکت حفاری شمال، بر اساس گزارش منتشر شده، توانست در سال ۹۹ میزان ۱.۲۳۲ هزار میلیارد تومان فروش داشته باشد که نسبت به سال قبل رشد ۳۴ درصدی را نشان می‌دهد. فروش شرکت فوق در دی و بهمن‌ بالای ۱۰۰ میلیارد تومان بوده اما در اسفند با کاهشی اندک، مبلغ ۹۳ میلیارد تومان فروش را ثبت کرده است.
این شرکت با ۷۵ دستگاه حفاری، به‌ تنهایی ۹۰ درصد از خدمات حفاری برای شرکت‌های نفتی را فراهم می‌کند.
این سهم طی دو ماه اخیر در درآمدهای حفاری دکل‌های خشکی، مقداری کاهش درآمد داشته و در کل طی سال مالی گذشته، از تعدادی از دکل‌های خود سود شناسایی نکرده است.
شرکت فوق اقدام به دریافت دو پروژه به‌نام‌های مارون آسماری و گلخاری، به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیون یورو نموده است که در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، سودآوری پروژه‌های یادشده در صورت‌های مالی افشا خواهد شد.


غبشهر: شرکت صنعتی بهشهر، صورت‌های مالی میان‌دوره‌ای ۳ ماهه (حسابرسی نشده) را منتشر کرده است. شرکت توانسته است در ۳ ماهه چهارم سال ۹۹ با یک رشد ۲۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته آن، ۱۲۰.۴ میلیارد تومان درآمد عملیاتی شناسایی کند. هزینه‌های عملیاتی شرکت نیز ۱۶ درصد رشد داشته است.
درنهایت شرکت در سال ۹۹ به ازای هر سهم ۶۳ تومان سود شناسایی کرده است که این عدد در سال ۹۸ برابر با ۲۸ تومان بوده و شرکت توانسته سود خود را ۱۲۶ درصد افزایش دهد.
غبشهر بیشترین سهم بازار روغن خوراکی ایران را داراست و تولیدکننده محصولات مختلف و نام‌آشنایی مثل روغن بهار و لادن است.


جم: شرکت پتروشیمی جم، در روز ۱۶ فروردین با انتشار یک افشای اطلاعات گروه الف، خبر از توقف ۴ روزه واحد پلی‌اتیلن سنگین به دلیل تعمیرات دوره‌ای داده بود، اکنون پس از گذشت این مدت، شرکت با انتشار یک افشای اطلاعات دیگر خبر از راه‌اندازی مجدد این واحد داده است. لازم به ذکر است که به دلیل کوتاه بودن این فرآیند، هیچ‌گونه تغییری در میزان تولید، درآمد و سود پیش‌بینی‌شده شرکت ایجاد نخواهد شد.
پتروشیمی جم یکی از بزرگ‌ترین واحدهای تولید الفین در سطح جهان را داراست و طرح‌های پیشرفت و توسعه مطلوبی دارد که بخش تحقیق و توسعه شرکت هم عملکرد مناسبی داشته است.
شرکت در آخرین جشنواره ملی نوآوری توانست با دو محصول نوآورانه جایزه این جشنواره را نیز کسب کند.


سدور: شرکت سیمان دورود، صورت‌های مالی سالیانه خود را منتشر کرده و سال مالی خوبی را پشت سر گذاشته است. شرکت با رشد ۷۸ درصدی درآمدهای عملیاتی توانسته به ازای هر سهم ۳۴ تومان سود شناسایی کند که نسبت به سال گذشته رشد ۱۴۰ درصدی را در سودآوری تجربه کرده است.
یکی از قدیمی‌ترین پروژه‌های سدور فاز چهارم کارخانه سیمان با ظرفیت تولید ۱.۷۳۲ میلیون تن در سال است که پس از گذشت چندین سال فقط ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. میزان پیشرفت این پروژه شرکت با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیارد تومانی شستا قرار است تا خرداد ۱۴۰۰ به ۳۰ درصد افزایش پیدا کند.

مشاهده برنامه کامل
اخبار مرتبط
پیشنهاد سردبیر