شمارش معکوس

بورس محو در ابهام انتخابات

  • افزودن به علاقه‌مندی‌ها
  • اشتراک‌گذاری
  • 36 پسندیدن
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%
Playback Rate
1.00x

شاخص کل بورس و اوراق بهادار روز گذشته بیش از ۲ درصد منفی بود. ارزش معاملات کمتر از ۲۵۰۰ میلیارد تومان و شاهد خالص فروش اشخاص حقیقی به میزان ۹۰۰ میلیارد تومان بودیم.

بازارهای جهانی بسته اند. قیمت بیت کوین در بازارهای جهانی ۳۷ هزار و ۵۱۳ دلار در حال معامله است.

بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران، نرخ تورم سالانه اردیبهشت ماه ۴۱ درصد شد که نسبت به ماه قبل ۲ درصد افزایش یافت. تورم ماهانه ۷ دهم درصد که در ۲۰ ماهه اخیر کمترین نرخ تورم بوده است. این در حالی است که هنوز تورم ناشی از کالاهای جهانی از جمله اقلام خوراکی در سبد تورمی ایرانیان دیده نشده است.

خودرویی ها بالاخره توانست از شورای رقابت به صورت میانگین ۸ و نیم درصد افزایش نرخ بگیرند که البته نیاز است که سهام این صنعت جهت شفاف سازی بسته شود.

در برنامه امروز سید سعید شمسی نژاد عضو هیئت مدیره بانک قرض الحسنه رسالت در مورد رشد نقدینگی، بانک‌های تجاری یا بانکهای قرض الحسنه، توضیحاتی ارائه کردند.

در ابتدا ارزیابی ایشان را از شرایط جاری بازار خواستیم. گزارشات شرکت‌ها به سامانه کدال ارسال شده. آیا اصولاً این گزارشات می توانند بازار سرمایه را از سطوح فعلی بالاتر بیاورند؟

در مورد بانکهای قرض الحسنه ساز و کار عملیاتی این بانک ها چگونه است؟

در بانک‌های تجاری حاشیه‌های فراوانی وجود دارد. بنگاه‌داری، نرخ سود سپرده بالا و نرخ تسهیلات بالا و عدم توجه به حقوق سهامداران و مسائل این چنینی. آیا در بانکهای قرض الحسنه این مسائل وجود دارد؟

چرا بانک های قرض الحسنه در اقتصادی مانند ایران که به دنبال بانکداری اسلامی است توسعه مطلوب پیدا نکردند؟

مرتضی کلهری در مورد شاخص مدیران خرید یا شامخ توضیحاتی ارائه کردند.

هم اکنون وضعیت در بازار سرمایه متعادل منفی در حال پیگیری است.

پالایشیها، فلزات، خودرو و بانکی‌ها بیشترین ارزش معاملات را در اختیار دارند. برخی از صفوف فروش بازار جمع‌آوری شده ولی همچنان شرایط بازار ملتهب پیگیری می‌شود.

ویدئوهای مرتبط
فهرست پخش
شروع برنامه
پیشنهاد سردبیر